fbpx

Het Spiritjaar team

De Leraren

Het Spiritjaar team bestaat uit twee gecertificeerde Leraren Zijnsoriëntatie. Zijnsoriëntatie is een modern, spiritueel levenskunstpad, ontwikkeld door Hans Knibbe die ook de oprichter van de School voor Zijnsoriëntatie is. Wil je meer weten over Zijnsoriëntatie? Bekijk dan de website van de School voor Zijnsoriëntatie.

Ronald van der Lee

Ronald van der Lee is als leraar Zijnsoriëntatie verbonden aan de School voor Zijnsoriëntatie. Hij is leraar van de Zijnstraining en Spiritjaar. Daarnaast geeft hij ook padbegeleiding, relatiebegeleiding in individuele begeleiding.

Met een achtergrond als ICT entrepreneur heeft Ronald een drietal softwarebedrijven opgericht en als CEO geleid. Sinds 2010 loopt hij het pad van Zijnsoriëntatie en vanaf 2014 is hij werkzaam als leraar Zijnsoriëntatie. In 2016 heeft hij ervoor gekozen zijn entrepreneurschap achter zich te laten en zich volledig te richten op het geven van trainingen en cursussen Zijnsoriëntatie.

Ronald heeft een eigen Leerruimte Zijnsoriëntatie in Breda. 

Esther Hamers

Esther Hamers

Esther Hamers is als Leraar Zijnsoriëntatie verbonden aan de School voor Zijnsoriëntatie. Zij is leraar van de Zijnstraining en Spiritjaar. Daarnaast geeft zij ook padbegeleiding, relatiebegeleiding en individuele begeleiding en is zij bestuurslid van de Beroepsvereniging voor Leraren Zijnsoriëntatie.

Naast leraar Zijnsoriëntatie is Esther psycholoog (NIP). Zij werkte bij diverse arbeids- en organisatieadviesbureaus en heeft veel ervaring opgedaan in ontwikkelgerichte assessments, (loopbaan)coaching en hoger management development trajecten. Als zelfstandig psycholoog adviseert zij kandidaten én opdrachtgevers over vitale en duurzame inzetbaarheid van mensen in werk.

Esther heeft een eigen Leerruimte Zijnsoriëntatie in Hilversum.

 

Na Spiritjaar weet jij wie je bent en wat je wilt.

Je weet hoe je kunt luisteren naar je innerlijke kompas en hoe je kunt handelen vanuit jouw Spiritaard.